Να στείλετε μήνυμα
TaiMi(Shenzhen) electronics technology Co.,ltd
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Εφαρμογή TAIMI SENSOR Automotive
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Cherry liu
Φαξ: 86
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Εφαρμογή TAIMI SENSOR Automotive

2023-06-07
 Latest company case about Εφαρμογή TAIMI SENSOR Automotive

α. Εφαρμογές πυρήνα αισθητήρων πίεσης από κεραμικά

1.TM-NT21 Σειρά Κεραμικός αισθητήρας πίεσης χωρητικότητας επιλογή υλικού από 96% κεραμικό, έχει ισχυρή αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε κρούσεις, υψηλή ελαστικότητα και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά,Ενώ η εξαιρετικά υψηλή θερμική σταθερότητα της κεραμικής καθιστά το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας της 40 °C ~ 135 °C Κατά τη διαδικασία λειτουργίας του κεραμικού αισθητήρα πίεσης χωρητικότητας, δεν χρειάζεται να μεταφέρει την πίεση μέσω άλλων μέσων.και η μεταβολή της ηλεκτρικής χωρητικότητας μεταξύ του ηλεκτροδίου βάσης και του ηλεκτροδίου διάφραγματος είναι ανάλογη με την πίεσηΌταν η πίεση επανέλθει, η απόδοσή του δεν θα επηρεαστεί.που λύνει πλήρως τα μειονεκτήματα της αποτυχίας υπερφόρτωσης χαμηλού εύρουςΕίναι το προϊόν αντικατάστασης της κεραμικής αντοχής στην πίεση και της διάχυσης.

2Ο κηραμικός αισθητήρας πίεσης της σειράς TM-NT18 είναι ένα είδος κηραμικού πιεζοαποσταλτικού αισθητήρα πίεσης που επεξεργάζεται με ειδική διαδικασία χρησιμοποιώντας κεραμική βάση.Η κεραμική είναι ένα αναγνωρισμένο υλικό με υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στην φθορά, αντοχή σε κρούσματα και δονήσεις.

Τα χαρακτηριστικά θερμικής σταθερότητας της κεραμικής και η διαδικασία συγκόλλησης υψηλής θερμοκρασίας της παχιάς ταινίας καθιστούν το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας του κεραμικού αισθητήρα πίεσης έως -40 ~ 125 °C.και έχει υψηλή ακρίβεια και υψηλή σταθερότητα. Περισσότερη από 2 KV ηλεκτρική μόνωση, το μέγεθός του διάμετρος 18 mm, εύρος 2-400 bar.. κεραμικά αισθητήρες πίεσης χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς του ελέγχου της διαδικασίας, του ελέγχου του περιβάλλοντος,υδραυλικός και πνευματικός εξοπλισμόςΗ αντοχή του στη διάβρωση του καθιστά πολύτιμο για την ψύξη, τη χημική και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

 

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή TAIMI SENSOR Automotive  0

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή TAIMI SENSOR Automotive  1

β.Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης χρησιμοποιεί τον ενσωματωμένο αισθητήρα για τον εντοπισμό μιας αποτελεσματικής θέσης στάθμευσης και ελέγχει το όχημα για στάθμευση μέσω της μονάδας ελέγχου.
 

Ανίχνευση χώρου στάθμευσης
Αισθητήρας υπερήχων APA

Η περιβαλλοντική πληροφορία λαμβάνεται μέσω του υπερηχητικού αισθητήρα APA και προσδιορίζεται ο χώρος στάθμευσης.
 


Ανίχνευση εμπρός και πίσω εμποδίων
Αισθητήρας υπερήχων UPA

Ο υπερηχητικός αισθητήρας UPA τοποθετείται στον πίσω προφυλακτήρα ή στους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες του αυτοκινήτου για να ανιχνεύει εμπόδια μπροστά και πίσω, για να βοηθήσει τον οδηγό να "βλέπει" τα εμπόδια μπροστά και πίσω,ή την απόσταση από το αυτοκίνητο κατά το στάθμευσηΕίναι βολικό για στάθμευση και προστατεύει το σώμα από γρατζουνιές.

 

c.Σύστημα ROA

Το σύστημα ROA ανιχνεύει τα πίσω καθίσματα με υπερηχητικό αισθητήρα για να ελέγξει αν έχουν μείνει παιδιά.Ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί για να υπενθυμίσει στον οδηγό.

 

Ανίχνευση εμποδίων

Ανοιχτού τύπου υπερηχητικός αισθητήρας

Το σύστημα ROA χρησιμοποιεί υπερηχητικό αισθητήρα ανοιχτού τύπου.


Ασύρματο ήχου

Κουδούνι

Όταν ο αισθητήρας ανοικτού τύπου ανιχνεύσει το κινούμενο αντικείμενο στα πίσω καθίσματα του οχήματος, ενεργοποιείται ο συναγερμός για να υπενθυμίσει στον οδηγό.

 

δ.Σύστημα παρακολούθησης τυφλής ζώνης

Η λύση παρακολούθησης τυφλής ζώνης είναι η συσκευή συναγερμού που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση της τυφλής ζώνης ενός οχήματος κατά την οδήγηση.


Ανίχνευση τυφλής ζώνης

Ηλεκτρονικός αισθητήρας υπερήχων κοντινού τύπου

Το σύστημα παρακολούθησης μπορεί να ανιχνεύσει την τυφλή ζώνη με υπερηχητικό αισθητήρα BSD. Ο αισθητήρας είναι εγκατεστημένος στο πίσω μέρος του οχήματος.που μπορεί να ανιχνεύσει το αντικείμενο στο πίσω μέρος του οχήματος.
 

Ασύρματο ήχου

Κουδούνι

Όταν υπάρχει κάποιο αντικείμενο στο εύρος ανίχνευσης, ο συναγερμός θα υπενθυμίσει στον χρήστη με κουδούνια.

Ε. Σύστημα συναγερμού κατά κλοπής

Το σύστημα συναγερμού κατά της κλοπής είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται για την αποφυγή της κλοπής του οχήματος ή των προσωπικών αντικειμένων.


Συστατικά των αισθητήρων

Ανοιχτού τύπου υπερηχητικός αισθητήρας

Το σύστημα συναγερμού κατά της κλοπής ανιχνεύει συνεχώς και ενεργά κινούμενα αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο με τεχνολογία υπερήχων αισθητήρων.


Ασύρματο ήχου

Κουδούνι

Όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο, το κουδούνι θα δημιουργήσει ηχητικό συναγερμό για να υπενθυμίσει στον οδηγό.

 

στ.Σύστημα ανίχνευσης χώρου στάθμευσης σε χώρο στάθμευσης

Το βασικό στοιχείο της συσκευής ανίχνευσης χώρου στάθμευσης είναι ο υπερήχων αισθητήρας, ο οποίος χρησιμοποιεί την αρχή ανίχνευσης εμβέλειας.
 

Ανίχνευση χώρου στάθμευσης

Ηλεκτρονικός αισθητήρας υπερήχων κοντινού τύπου

Αισθητήρας ανοικτού τύπου

Το σύστημα μεταδίδει υπερηχητικά κύματα από πάνω προς τα κάτω μέσω υπερηχητικού αισθητήρα για να αναλύσει το αντανακλαζόμενο κύμα του οχήματος ή του εδάφους και να ανιχνεύσει με ακρίβεια κάθε χώρο στάθμευσης.